Chalet les Ecrins

Chalet les Ecrins is een vrijstaand vakantiehuis, geschikt voor groepen van 2 tot 14 personen. Het is gelegen op een klein kwartier wandelen vanaf Hotel Au Bon Accueil, in het prachtig gelegen pittoreske bergdorpje La Danchère. La Danchère ligt aan de voet van het op één na grootste nationaal park van Frankrijk; Parc des Ecrins. Op een hoogte van 1.000 m en gelegen tussen Les 2 Alpes en Alpe d’Huez is het Chalet een ideaal vakantiehuis, zowel in de zomer als de winter. In de zomer is het uitermate geschikt voor wielrenners, wandelaars, andere outdoorliefhebbers en rustzoekers. In de winter is het een heerlijk wintersportchalet op slechts 4 km afstand van de telecabine in Venosc, die u rechtstreeks in skigebied Les 2 Alpes brengt. Alle verdere informatie over de omgeving van het Chalet en de mogelijke activiteiten, vindt u onder het desbetreffende menukopje op deze website.

Het Chalet, met een woonoppervlakte van 230 m2, is van alle gemakken voorzien. Het beschikt over een ruime living, een goed geoutilleerde open keuken, zes ruime slaapkamers met 210 cm lange boxspring bedden, drie badkamers, een terras en grote tuin met een verwarmd buitenzwembad (tot circa 25 graden), een buitensauna en verwarmde buitendouche. Verder heeft u de beschikking over een wasmachine, droger, gratis wifi en satelliet tv. Tenslotte is er ruim eigen parkeergelegenheid en een aparte garage voor het veilig stallen van fietsen, ski’s en snowboardspullen. Ook kunt u in de winter uw ski- en / of snowboardspullen stallen bij Milou Sports in Les 2 Alpes.
Chalet les Ecrins wordt beheerd door Hotel Au Bon Accueil. In het Hotel kunt u dan ook de sleutel ophalen en krijgt u desgewenst alle informatie over het Chalet en de omgeving. De route naar het Chalet kunt u dan ook vinden onder het Menukopje ‘Route & Vervoer’ op deze website. Doordat het Chalet op loopafstand is gelegen van Hotel Au Bon Accueil, kunt u ook op ieder gewenst moment gebruik maken van de diverse hotelfaciliteiten zoals op deze website genoemd.

 

U verblijft al in Chalet les Ecrins vanaf € 1.000,- per week. Voor meer informatie en / of een op maat gemaakte offerte, kunt u altijd contact opnemen met het Hotel. Dit kan zowel via deze website als via de diverse contactmogelijkheden die op de website worden genoemd.

 

Chalet les Ecrins; een prachtig Chalet op een droomlocatie!

[/qode_elements_holder_item]