Villa Côte d’Asoet

Villa Côte d’Asoet is door het heerlijke zachte klimaat een ideale plek om u voor te bereiden op het fiets seizoen aan de Côte d’Azur. Monique en Léon verwelkomen ook hier weer graag fietsers, zoals zij dit 20 jaar met veel plezier in Hotel Au Bon Accueil hebben gedaan. Maar ook buiten het fietsen is er van alles te beleven: strand La Nartelle op 150 meter afstand, golfen, marktjes bezoeken, heerlijk eten, wijnhuizen bezoeken, wandelen en vele andere activiteiten.

Ook aan de Côte d’Azur vindt u als fietser voldoende uitdaging en afwisseling. Denk aan het Esterel-gebergte en het Massif des Maures, waar u serieus kunt klimmen. Maar u treft er ook rustige wegen door de wijnstreken en mooie relatief vlakke kustwegen met prachtige uitzichten. Niet voor niets is hier in april de eerste Cyclosportieve van het zomerseizoen, met als startpunt het mondaine St. Tropez. In deze Cyclo kunt u kiezen uit drie afstanden; de langste is 180 km met 2.500 hoogtemeters!

 

Monique en Léon bieden een unieke formule, namelijk; het gemak van een Bed & Breakfast, gecombineerd met de luxe van een eigen appartement en de gezelligheid van een chambre d’hotes. De Villa bestaat uit drie appartementen en één kamer. Elk met een eigen ingang, privé terras en voorzien van alle gemakken, zoals; airco, wifi, satelliet TV, een goed uitgeruste keuken, goede bedden en ruime moderne badkamers. Verder is er een grote gemeenschappelijke tuin met een verwarmd zwembad aanwezig.

 

Voor een verblijf in de Villa kunt u ook denken aan een lang weekend of een paar dagen. Monique en Léon bieden de mogelijkheid elke dag van de week aan te komen of te vertrekken. Prijsvechters vliegen al op Nice en Toulon vanaf € 80,-. Zo kunt er het gehele jaar makkelijk even tussenuit.

 

Meer informatie kunt u vinden op www.villacotedasoet.com. Monique en Léon zijn telefonisch bereikbaar op +33 4 83 12 29 66.

[/qode_elements_holder_item]